Case

Ter Steege

Bekijk website

De klant

Ter Steege is uitgegroeid tot een bekende leverancier van potten, sfeerartikelen en souvenirs, met vestigingen in Rijssen, Aalsmeer, Brazilië en Vietnam.

Ter Steege

De uitdaging

Het uitgebreide aanbod overzichtelijk presenteren in een meertalige website. Belangrijk is het in beeld brengen van lifestyle, toepasbaarheid en look-and-feel van de producten.

Onze oplossingen

Een meertalige website met handige informatie en prachtig beeldmateriaal die consumenten blijft inspireren. Gemakkelijk te beheren en uit te breiden in meerdere talen.

Wireframes/designDevelopmentWordPress
Ter Steege website

Ontwerpproces

Ook bij dit project zijn we begonnen met het maken van wireframes. De wireframes maken voorafgaand aan de ontwerpfase al inzichtelijk op welke manier interactie plaatsvindt op de website. Zo wordt hier beslist hoe bezoekers navigeren door de website en met welke presentatie de producten het beste tot hun recht komen.

Daarna wordt in de ontwerpfase beeld, kleur en typografie toegevoegd aan deze 'blauwdruk' en komt de website werkelijk tot bloei. Vervolgens wordt het ontwerp in code gerealiseerd tot een werkende website.

Ter Steege process
Ter Steege

Responsive layout

De website is volledig geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten. Zo kun je met de website van Ter Steege elk moment van de dag de nodige inspiratie en ideeën opdoen.

Meertalig
Meertalig

Volledig meertalig

Vanwege het internationale bereik van Ter Steege is de website in het Nederlands, Engels, Duits én Frans te bekijken. Alles vanuit één enkele overzichtelijk WordPress-installatie. Zo kunnen de vertalingen gemakkelijk en snel beheerd worden.

Het team van Velten Media heeft voor Ter Steege een mooie website gerealiseerd. De tools die gebruikt worden tijdens de ontwerpfase en de technische realisatie zorgen voor een snelle en juiste verwerking van feedback. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de efficiëntie waarmee dit bereikt is.

Sanne Haarman - Ter Steege

Bekijk de website

Gerealiseerd door

Bas Schlüter

Bas Schlüter

Lead designer
Danny de Wit

Danny de Wit

Lead back-end developer