Case

Slippery

Bekijk webwinkel

De klant

Slippery is dé slipperwebshop van Nederland. Eigen voorraad, een breed assortiment en inmiddels al een aantal jaren actief.

Slippery

De uitdaging

De Magento-webwinkel was verouderd en nodig toe aan een nieuw jasje. Aan ons de taak om voor en compleet redesign te zorgen en dit in het bestaande systeem te integreren.

Onze oplossingen

Na het maken van wireframes en het nieuwe design hebben we de volledige integratie verzorgd. De techniek is nu weer up-to-date en de website is uiteraard mobiel- en tabletvriendelijk.

Wireframes/designDevelopmentMagento
Slippery webshop

Wireframes

In de wireframe-fase zijn de belangrijkste pagina's uitgewerkt en is er goed nagedacht over alle functies van de webwinkel. Bijvoorbeeld waar deze komen te staan, waarom ze daar staan en hoe ze functioneren wanneer er interactie plaatsvindt.

Slippery wireframes
Slippery webshop

Responsive layout

Het bestellen van een paar slippers gebeurt niet alleen als iemand thuis achter zijn of haar computer zit. Dat moet ook kunnen wanneer iemand een paar gave slippers heeft gespot op het strand! Daarom is de webwinkel volledig responsive, en komt het design op elk mogelijk apparaat volledig tot zijn recht.

Vandaag bestellen

Vandaag nog bestellen

Wil je zeker weten dat het bestelde product vandaag nog wordt verstuurd? We laten altijd zien wanneer je bestelling wordt verzonden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Filtermogelijkheden

Met behulp van Ajax wordt de data van producten 'live' ingeladen, zonder de pagina opnieuw te laden. Zo kun je met de handige filters het aanbod slippers tegelijkertijd filteren op merk, prijs en maat. Hierdoor vind je in enkele muisklikken het aanbod wat jou past.

Vandaag bestellen
  • Slippery
  • Slippery
  • Slippery
  • Slippery
  • Slippery
  • Slippery
Bekijk de webwinkel

Gerealiseerd door

Dean Muller

Dean Muller

Lead front-end developer