Case

Lucky

Bekijk website

De klant

Lucky is The Feel Good Provider voor jongeren uit Rijssen, maar ook uit verre omstreken. Als uitgaansgelegenheid loopt Lucky voorop in het creëren van een fantastische beleving bij elk evenement.

Lucky

De uitdaging

Terug naar de basis, namelijk evenementen en snelle informatievoorziening. Duidelijke vervoersmogelijkheden, het terugvinden van foto's of het plannen van je volgende feestje. Tegelijkertijd moest er een brug gebouwd worden tussen social media en de website om de doelgroep te bereiken.

Onze oplossingen

Een innovatieve website die beleving en informatievoorziening samenbrengt. Bijvoorbeeld door actueel reisadvies te geven per evenement. Daarnaast kunnen bezoekers zich direct aanmelden voor een evenement, tickets kopen of fullscreen foto's van de vorige avond terugkijken.

Wireframes/designDevelopmentWordPress
Lucky

Wireframes

Ieder wireframe laat zien hoe de functies met elkaar in verbinding staan. Om de invulling van de website zo flexibel mogelijk te houden is er gezocht naar een passende oplossing. De omgeving moest tevens zo worden ingericht dat evenementen direct in verbinding staat met social media.

Wireframes
Lucky

Responsive layout

Het ontwerpen van wireframes dwong onze vormgevers goed na te denken over de flexibiliteit van de site. Zo zoeken gebruikers op hun vaste computer of laptop andere informatie dan op mobiele apparaten. De website toont daarom informatie op basis van het gebruikte apparaat. Daarmee is de website zowel voor desktop als mobiele apparaten geoptimaliseerd.

Intelligente zoekopdracht

Intelligente zoekopdracht

Om de gebruikerservaring te verbeteren hebben we een zoekbalk ontwikkeld die op een intelligente manier zoekt. Gebruikers hoeven niet meer te zoeken tussen een spaghetti van pagina’s, maar vinden zo direct de gewenste informatie.

Deelname evenementen

Dankzij de uitgebreide integratie met Facebook kun je met één klik direct deelnemen aan een evenement. Het evenement laat ook zien wie van je vrienden er aanwezig zijn! Zo biedt de site directe interactie met de bezoeker en is het niet meer nodig om naar Facebook te gaan.

Deelname evenementen

Groepsactie

Bezoekers kunnen een account maken door hun account van Facebook of LinkedIn te koppelen. Zo kun je ook gemakkelijk vrienden of zakelijke connecties uitnodigen voor een feestje! Ben je bijvoorbeeld jarig? Dan kun je via de website anderen uitnodigen om met jou gebruik te maken van de speciale Jarige Joppen Actie. Jij en je vrienden krijgen een unieke code waarmee jullie de speciale tickets kunnen bestellen via de PayLogic-integratie.

Groepsactie

Social media wall

Alle social media kanalen op één plek? Bekijk dan eens de social media wall! Door een overzicht te geven van berichten op Facebook, Instagram en YouTube blijft de bezoeker up-to-date van het laatste nieuws en bijzondere acties.

Social media wall

De samenwerking met Velten Media was precies zoals wij die voor ogen hadden: korte lijnen, een duidelijke visie en een strakke planning. Lucky.nl is een platform voor de toekomst geworden waar wij én onze gasten nog heel veel plezier aan gaan beleven.

Jeroen Bosschers & Hanno Buiten - Lucky

Bekijk de website

Gerealiseerd door

Danny de Wit

Danny de Wit

Lead back-end developer