Let’s get in touch!

Kennismaken met Velten Media

Ik wil
meer informatie

Ik wil
samenwerken

Ik wil
solliciteren

Ik ben een
recruiter

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

Nick Velten
Nick Velten
Founder
Danny de Wit
Danny de Wit
Operations manager
  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Velten Media

Velten Media
  • Beursstraat 28
  • 7551 HV Hengelo
  • Postbus 828
  • 7550 AV Hengelo

Say hi!

Privacyverklaring Velten Media B.V.

22 mei 2018

Je privacy is voor Velten Media van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen tijdens het gebruik van onze website (www.veltenmedia.nl).

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij in sommige gevallen jouw ip-adres en indien door jou opgegeven, jouw e-mailadres. Wij bewaren deze informatie voor maximaal één jaar.

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en maximaal zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo beter kijken naar trends en ontwikkelingen in de markt.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Nieuwe diensten

Indien wij nieuwe ontwikkelingen of diensten aanbieden, willen we dit graag delen. We doen dit per e-mail en via social media. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze kennisgevingen. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons daarnaast blokkeren of de afmeldoptie gebruiken indien gewenst.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Op onze website zijn social media geïntegreerd. Het kan voorkomen dat de beheerders van deze diensten hierdoor jouw persoonsgegevens verzamelen. Indien mogelijk blokkeren wij dit.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar helaas werken sommige elementen op onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Daarom raden wij aan ook ook hun privacyverklaringen te lezen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen daarbij ook anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen, bijvoorbeeld via de nieuwsbrief.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
het laten corrigeren van fouten
het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Velten Media B.V.
Beursstraat 28
7551HV Hengelo
info@veltenmedia.nl
(074) 747 2202