Let’s get in touch!

Kennismaken met Velten Media

Ik wil
meer informatie

Ik wil
samenwerken

Ik wil
solliciteren

Ik ben een
recruiter

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

Nick Velten
Nick Velten
Founder
Danny de Wit
Danny de Wit
Operations manager
  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

Nick Velten
Nick Velten
Founder
  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Velten Media

Velten Media
  • Beursstraat 28
  • 7551 HV Hengelo
  • Postbus 828
  • 7550 AV Hengelo

Say hi!

Customized

Webshop laten maken

Webshops

Onze webshops zijn meer dan online winkels. Het zijn e-commerce solutions waarbij design en user experience in dienst staan van de conversie.

Webshops met WordPress en WooCommerce

De meeste webshops die we bouwen, hebben WordPress als basis. Bewust, want een goed Content Management Systeem (CMS) binnen een webshopplatform is waardevol. WordPress is een snel, vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk én ongekend flexibel CMS. Samen met WooCommerce – een krachtige e-commerce plugin binnen WordPress – is dit perfect voor bedrijven die willen groeien in online zakendoen.

WordPress logoWoocommerce logo

Webshop met WordPress en WooCommerce

Een succesvolle Magento webshop

Magnento logo

Een succesvolle Magento 2 webshop laten bouwen

Natuurlijk zijn ook webshops in Magento – met zo’n 30 procent marktaandeel nog steeds de grootste speler op de e-commercemarkt – bij ons mogelijk. Magento is een op zichzelf staande open source oplossing die zich qua techniek en gebruiksvriendelijkheid lang en breed heeft bewezen. We volgen hierbij de nieuwe functionaliteiten op de voet: cruciaal voor de ontwikkeling van een succesvolle Magento 2 webshop.

Nick Velten
Meer weten?
Contacteer Nick

Webshops met online succes

Aan de basis van alle succesvolle webshops ligt een goed doordachte structuur. Ook heeft iedere webshop een persoonlijk jasje nodig om onderscheidend te zijn. We denken mee over de juiste look-and-feel en ontwikkelen een handcrafted ontwerp. Daarna schrijven we alle code zelf. Zo creëren we bijzondere digital experiences.

API-koppelingen en integraties (iDeal)

Een mooie, intuïtieve webshop alleen is niet genoeg voor online succes. Ook de opvolging van orders, een betrouwbare klantenservice en voldoende voorraad zijn van groot belang. We gebruiken API-koppelingen om webshops en software – denk aan ordersystemen of software voor online klantondersteuning – efficiënt met elkaar te integreren.

Een responsive webshop: mobile-first

Responsive webshops (mobile first)

We weten zeker dat mobiel winkelen de toekomst heeft. Voor een optimale user experience én de hoogst mogelijke conversie is het daarom essentieel dat een webshop van de homepagina tot het winkelwagentje ook op smartphones en tablets goed te bekijken is. Een responsive webshop die werkt op alle devices, dat is voor ons niet meer dan normaal.

Klinkt

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Meer informatie over deze dienst?