Let’s get in touch!

Kennismaken met Velten Media

Ik wil
meer informatie

Ik wil
samenwerken

Ik wil
solliciteren

Ik ben een
recruiter

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

Nick Velten
Nick Velten
Founder
Danny de Wit
Danny de Wit
Operations manager
  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Let’s get to it!

Meer informatie inwinnen? Dat kan!

Niek Olyslager
Niek Olyslager
Online marketeer
  • Binnen enkele uren reactie
  • Heldere communicatie zonder poespas
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Velten Media

Velten Media
  • Beursstraat 28
  • 7551 HV Hengelo
  • Postbus 828
  • 7550 AV Hengelo

Say hi!

Effectieve

Online marketing

Online
marketing

Als Google Partner zijn we gek op meetbaar succes. Daarom combineren we state-of-the-art technieken met goed doorgedachte online marketingcampagnes.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimaliseren van websites voor Google (SEO) is tijdrovend. Het gebruik van de juiste keywords, de opbouw van pagina’s, de technische opbouw van de website, inkomende links… Met onze actuele kennis van online maken we waardevolle aanpassingen die relevante bezoekers opleveren.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wie verzekerd wil zijn van een groot online bereik kiest voor een Google Adwords-campagne, display marketing (met in het oog springende banners) of remarketing. Dit soort SEA-campagnes ontwikkelen en optimaliseren we dagelijks. Met onze verschillende SEA-diensten zorgen we zo voor een breed scala aan organisaties voor online succes. Twijfelende klanten omzetten in converterende klanten: that’s how we roll.

Conversie optimalisatie

Bestaande websites optimaliseren voor een hogere conversie is voor ons dagelijkse kost. Door gebruik te maken van onder meer A/B-testen en heatmaps zien we precies waar bij een website nog de puntjes op de ‘i’ kunnen worden gezet. Die ene tekstlink in een ander kleurtje, het gebruiksvriendelijker maken van het menu, toch een call to action onder die blog: door te testen, meten en bij te sturen zorgen we voor meer conversie.

Niek
Meer weten?
Contacteer Niek

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een perfecte tool voor het actief benaderen van potentiële klanten, het versterken van klantrelaties en het delen van kennis. Maar daar is wel een mind-blowing nieuwsbrief voor nodig, met voor de ontvanger relevante content en heldere calls-to-action. We delen graag onze ervaringen, ontwerpen gave e-mailtemplates én zorgen voor een optimaal bereik.

Klinkt

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Meer informatie over deze dienst?