Nick Velten

Nick Velten

Founder

We kregen afgelopen vrijdag te horen dat we bij de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen: de FD Gazellen, een initiatief van Het Financieele Dagblad.

Bedrijven die in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% lieten zien en (onder andere) financieel gezond zijn konden worden genomineerd.

Uitreiking award

De uitreiking van de awards vindt plaats op dinsdag 17 november. Wij mogen dan de FD Gazelle Award 2015 in ontvangst nemen in Apeldoorn.

Trots

We zijn als team trots op deze nominatie omdat het een bevestiging is van een stabiele groei van ons bedrijf. Met inmiddels 10 professionals (met een gemiddelde leeftijd van slechts 25 jaar) werken we iedere dag met plezier en passie aan gave projecten. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen!

Eenvoudig een project

Briefen

We hebben een project briefer waar je ons eenvoudig kunt briefen met een plan. Aan de hand daarvan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend!

Project briefing
Kom langs voor een kop

Koffie

We maken graag kennis om te sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en wij zetten een lekker kopje koffie klaar.

Let’s do business